who I am and not who I want be.

Néhány részlet kicsi világomból, néhány dolog, ami foglalkoztat. Ami épp eszembe jut, ha sétálok az utcán, és le akarom írni. Ami megfog, tetszik, megnevettet... Szerethető. Ismerj meg, anélkül, hogy ismernél! (:

Mobilpont-ajánló

Végre Weekend :D

2011.01.08. 16:03 Dreamergirl

Jaj de jó, hogy már hétvége van! :D Van időm klassz dolgokra, meg gondolkodni az élet értelmén (lefordítottam valami fantasztikusan angolra: thinking about what I want from the life, szó szerint gondolkodni azon, mit akarok az élettől :P), meg hosszan blogolni, és fárasztani az idetévedőket.
http://www.meska.hu/img/product/original/g/i/gigina_product_19941_101214171118_2.JPGNemrég azon filóztam, hogy miért is szeretek dolgokat készíteni. Igen, kézműveskedni. Gyöngyöt fűzni, kisüthető gyurmából ékszereket csinálni, varrni, ragasztani...
És igazából szerintem nem is az a lényeg, hogy mi az, ami a kezem alól kikerül. Hanem maga a munka, az idő, amit az elkészítéssel töltök, az igyekezet, a tárgyba ölt szeretet, ezek azok, amik miatt újra és újra tűt, gyöngyöt, gyurmát, drótot veszek a kezem közé.

Mellesleg, a képen látható gyűrű is saját munkám - remélem, tetszik.

DreamerGirl
 

Szólj hozzá!

Címkék: hétvége saját dolgok kézművesség készítésű

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittledream.blog.hu/api/trackback/id/tr192569863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása