who I am and not who I want be.

Néhány részlet kicsi világomból, néhány dolog, ami foglalkoztat. Ami épp eszembe jut, ha sétálok az utcán, és le akarom írni. Ami megfog, tetszik, megnevettet... Szerethető. Ismerj meg, anélkül, hogy ismernél! (:

Mobilpont-ajánló

Festészet

2011.01.10. 20:07 Dreamergirl

Én nem vagyok művész. Nem tanultam festészetet, ha rajzolok, a vonalak nem születnek meg olyan természetesen a ceruzám hegyén, mint másoknak. Nem tudok élethűen rajzolni, nem felmenőm se Da Vinci, se más. De mégis, az az álmom, hogy egyszer legyen kifeszítve egy hatalmas, fehér, tiszta vásznam, és némi olajfestékem...

Nem csinálnék mást, csak bekapcsolnék valami zenét, ami a lelkemből szól, és lefesteném arra a vászonra az életemet. Nem ecsettel, hanem kézzel, lábbal, szívvel.

Szólj hozzá!

Címkék: álom lélek festészet festés

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittledream.blog.hu/api/trackback/id/tr1002575031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása