who I am and not who I want be.

Néhány részlet kicsi világomból, néhány dolog, ami foglalkoztat. Ami épp eszembe jut, ha sétálok az utcán, és le akarom írni. Ami megfog, tetszik, megnevettet... Szerethető. Ismerj meg, anélkül, hogy ismernél! (:

Mobilpont-ajánló

A büntetőjog és a média - mi van?!

2011.03.31. 20:16 Dreamergirl

Egész rendben vagyok (:
Ma nagy örömmel hallottam a rádióban, hogy Stohl megkapta méltó büntetését: 2 év négy hónap letöltendőt.
Vajon más elbírálásban részesülnek az ismert személyek? Mire büntették volna a szomszéd Kovács Pistit, ha ő okoz balesetet ittas, és drogos állapotban?
Miért sajnálja valaki a börtönbe kerülő celebeket, akár Paris Hiltonról, akár Stohl Andrásról van szó? Ott a helyük, ha bűnt követtek el. (Antifaces videóban is elhangzott ez a mondat, már beraktam azt lentebb)

/Mellékesen megjegyzem, Bucit azért nem nagyon sajnálják, ahogy én tapasztalom, de a világhíres apucipénzétköltöm nemtettemsemmitazasztalra celebecskéket bizony szokták... Mert az A Hír, hogy Pariska szegény szenved, mert csak púdert használhat, más sminket nem vihetett be magával, össze ne pisiljem magam... Mert ott aztán sokan nézik, táskás-e a szeme. Ahamm./

De ugyanez fordítva is igaz: miért médiaszenzáció az, ha egy ismert ember, egy "sztár" (mondjuk, ki szemében? ) drogozik? Ha - szerencsétlen - Kovács Pistit kapják rajta, és csukják le, az kutyát sem érdekli...

Aki akar, az hámozzon ki tanulságot a postból, az én tanulságom csak az, hogy van véleményem, de magam sem tudom, mi az. Jó, mi? Ahogy a bölcs graffiti mondja: ha döntened kell, az is döntés, ha úgy döntesz, hogy nem döntesz.

Ha érdekel, mi volt Stohl reakciója a döntés után, kattints a szövegre! (:
 

Szólj hozzá!

Címkék: média vélemény celeb büntetés dolgok stohl

A bejegyzés trackback címe:

https://mylittledream.blog.hu/api/trackback/id/tr322789228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása